18 februari, förmiddag

Jag blir så trött... Arrangörsmissarna i OS är fler än vanligt. En dödskrasch och flera livsfarliga vurpor som kunde ha undvikits, funktionärer som står i vägen, funktionärer som hindrar åkare från att starta och en ismaskin som förstörde isen på grund av att nåt klantarsel inte har laddat batteriet. Dessutom gick det ju åt helvete när den olympiska elden skulle tändas... Bara för att det är stressigt och man har tider att passa ska det väl inte gå ut över deltagarna? Framförallt bör man ju inte förvärra de sporter som redan är livsfarliga...

En person som jag blir lite trött på är författaren Anna Wahlgren som har valt att stämma SVT på 250 000 kr på grund av att Rickard Olsson i "Vem vet mest?" efter en fråga om Wahlgren sa: "Ja, Anna är det ju som förstört så många barn. Ja, stackare.". Det är ju helt otroligt att vissa är så jävla känsliga att dom måste ta allt på så stort allvar. Som offentlig person måste man kunna ha såpass mycket självdistans att man kan skratta åt sig själv, och med tanke på hur kritiserade hennes metoder har blivit så borde hon inte vara förvånad över att någon uttalade sig på det sättet. Dessutom brukar ju Rickard Olsson vara ganska rapp i käften vilket förmodligen uppskattas av många, annars skulle han inte vara så framgångsrik. Nej du Anna Wahlgren, du ska inte ha ett jävla skit!

Kommentarer
Postat av: sananas

folk stämmer fan allt som finns! det var ju någon tjockis som stämde mc donalds på flera tusen för att han brände sig på kaffet. BESTÄLL LJUMMET KAFFE DÅ PUCKO!!!

2010-02-18 @ 13:08:47
Postat av: Linus

Ja, folk är dumma i huvudet... Speciellt amerikaner

2010-02-18 @ 13:47:23
URL: http://linusekholm.blogg.se/
Postat av: J o ä n n e

People in America <3 Me, haha. Så jävla korkade och hjärntvättade.

2010-02-19 @ 00:26:12
URL: http://joanneroxx.blogg.se/
Postat av: Linus

Indeed...

2010-02-19 @ 12:23:39
URL: http://linusekholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback